вартові галактики

Вартові Галактики

Guardians of the Galaxy

Вартові Галактики – фантастичний бойовик від відомого режисера Джеймса Ганна, заснований на однойменній серії коміксів. Кінострічка Вартові Галактики є десятим фільмом, створеним кінематографічною компанією Marvel.

У головних ролях задіяні такі актори, як Кріс Петт, Дейв Батіста, а також Він Дізель, Бредлі Купер та Зої Салдана, які озвучили своїх героїв. Прем’єра Вартових Галактики в Україні відбудеться 31.07.2014.

Відважному мандрівникові Пітеру Квіллу потрапляє в руки таємничий артефакт, що належить могутньому і безжалісному лиходієві Ронану, який будує плани по захопленню всесвіту. Пітер опинився в центрі міжгалактичного полювання, де жертвою стає він сам.

Єдиний спосіб врятувати свою дупу – об’єднатися з четвіркою відлюдьків: войовничим єнотом по кличці Ракета, людиноподібним деревом Груто, смертельно небезпечною Гамарою і одержимим Дракса, відомим як Руйнівник. Коли Квілл розуміє, якою силою наділений вкрадений артефакт, він іде на все, щоб згуртувати випадкових союзників та врятувати всевіт.

Берлог Рекомендує