мачо і ботан 2

Мачо і ботан 2

22 Jump Street

Мачо і ботан 2 – комедійний бойовик режисерів Філа Лорда і Кріса Міллера за мотивами телесеріалу Джамп стріт 21. У другому фільмі головні ролі виконують ті ж самі актори, які виконували спецзавдання в першій картині – Ченнінг Татум та Джона Гілл.

Продовження цієї комедії чекають всі, хто подивився перший фільм. Творці кінострічки « Мачо і ботан 2 » вже  оголосили про світову прем’єру, яка запланована в США на 5 червня, в Україні – 3 липня 2014 року.

Після вдало проведеної спецоперації в школі, офіцери Дженко і Шмідт повністю реабілітувалися перед своїм начальством. Тепер їх чекає нове завдання: потрапити в коледж, де всі п’ють і гуляють. Співпрацюючи пліч-о-пліч, героям кінокомедії « Мачо і ботан 2 », належить розкрити новий злочин. Однак Дженко (Татум) зустрічає споріднену душу в футбольній команді, а Шмідт (Гілл) просочується богемою. Герої кінокартини « Мачо і ботан 2 » починають сумніватися у міцності їх партнерства. Тепер їм потрібно не просто розкрити справу, вони повинні з’ясувати для себе, наскільки міцна їхня дружба. Якщо ця пара підлітків – переростків зможе з першокурсників вирости в справжніх чоловіків, то коледж – це найкраще, що з ними могло коли-небуть статися в житті.

Берлог Рекомендує