стоун терапія

Стоун-терапія – потужний спосіб релаксації

Стоун-терапія (літотерапія) – лікування камінням

Стоун-терапія (літотерапія) – це один з видів масажу із застосуванням каміння вулканічного походження. Такий спосіб впливу на організм походить від Тібетської медицини.

У процесі проведення масажу використовують 54 гарячих чорних каменів, 18 холодних білих і один камінь кімнатної температури. Каміння підбирають овальної сплющеної форми. Переважно це базальт та білий мармур.

Сеанс триває від 45 хвилин до півтори години у розслаблюючій атмосфері. Чим довша дія каменів, тим глибше тепло проникає у м’язові тканини.

Процедура починається з нанесення на твоє тіло ароматичних масел. Тоді спеціаліст зі стоун-терапії у певному порядку для поступового розслаблення викладає тепле каміння вздовж хребта (не на хребет), на поперек, живіт, плечі, руки. Після цього він переходить безпосередньо до розслабляючого масажу за допомогою каменів, чергуючи холодні і гарячі. Масаж починається зі стоп, плавно просуваючись по литках, бедрах, руках, плечах, шиї та зоні декольте.

Ти можеш записатися на сеанс стоун-терапії у будь-яку пору року та будь-яку частину дня. Для глибокого розслаблення буває достатньо однієї процедури.

Стоун-терапія дозволяє отримати ефект повного розслаблення організму, покращення кровообігу, зміцнення імунітету, позбавлення від м’язових болей та наповнення позитивною енергією.

Вартість стоун-терапії у провідних спа-центрах та косметичних салонах коливається від 200 до 900 гривень.

Ти можеш спробувати стоун-терапію в домашніх умовах. Тобі підійдуть річкові камені округлої форми. Опусти каміння у ємкість з гарячою водою і загорни рушником. Пам’ятай не можна ставити камінці на хребет піддослідного.

А які у вас враження від стоун-терапії?

Берлог Рекомендує