гра престолів

Гра престолів став найпопулярнішим проектом НВО

Гра престолів - культовий серіал мільйонів

Телевізійний канал НВО з радістю повідомив, що легендарний серіал « Гра престолів » обійшов за популярністю попереднього рекордсмена, телесеріал «Клан Сопрано», ставши найпопулярнішим телевізійним шоу в історії кабельного телеканалу.

Варто також відзначити, що з третього сезону аудиторія «Гри престолів» збільшилася на чотири мільйони.

Епізоди четвертого сезону американського телесеріалу в жанрі фентезі, створеного за мотивами циклу романів «Пісня льоду та полум’я » письменника Джоджа Мартіна, в середньому був переглянутий 18.4 мільйонами глядачів, обійшовши свого попередника -американський драматичний телесеріал «Клан Сопрано», який встановив попередній рекорд в 2002р на позначці 18,2 мільйона глядачів.

«Гра престолів» очолює рейтинг найбільш скачуваних телевізійних серіалів сеед інтернет-піратів. Один з режисерів «Гри престолів» – Девід Петрарка зазначив:

Завдяки піратським скачуванням серіал процвітає.

А виконавчий директор Джеф Бьюкс зявив:

Звання найбільш викачуваного серіалу набагато краще телевізійної премії «Еммі».

Кожен недільний вечір сотні тисяч шанувальників зустрічаються на найпопулярніших торрент-трекерах земної кулі, для того, щоб незаконно завантажити останній епізод телесеріалу. До кінця четвертого сезону залишилося всього дві серії. Згідно з чутками, «Гру престолів» можуть продовжити ще на два-три сезони, однак остаточне рішення буде прийняте лише після того, як Мартін завершить серію романів «Пісня льоду та полум’я».

Берлог Рекомендує