як користуватися презервативом

Як користуватися презервативом

Презервативи були винайдені ще в 1000 році до н.е.

Багато молодих людей просто не мають уявлення по те, як користуватися презервативом правильно. Як показало опитування студентів в одному з університетів, вони досить часто порушують правила використання цього методу контрацепції, збільшуючи ймовірність пошкодження презерватива і зараження інфекціями, що передаються статевим шляхом.

Берлог проаналізував десяток тематичних досліджень і виділив основі помилки, які роблять чоловіки, користуючись презервативами. Давайте посміємось і пригадаємо, як користуватись презервативом.

  1. Пізно надягають. За даними досліджень від 20% до 51,1% опитаних надягають презерватив вже після того, як почався найінтимніший етап спілкування з дамою. Це має певний сенс, якщо боїшся незапланованої вагітності, але від інфекцій точно не врятує.
  2. Розвертають перед тим, як одягти. Таким умінням похвалились від 5% до 25.5% опитуваних. Ти все правильно зрозумів: вони розвертають презерватив на всю довжину, а потім натягують. Може, це спосіб отримати додаткове задоволення?
  3. Залишають всередині повітря. Всім відомо, що кінчик презерватива потрібно залишати вільним і стискати його пальцями, коли одягаєш, щоб там не залишалося повітря. Інакше куди діватися еякуляту. Але ж ні, від 25% до 48% чоловіків зізнаються, що не роблять цього.
  4. Пізно виймають. 35% чоловіків підтвердили, що після еякуляції  не поспішають виходити з партнерки, ризикуючи тим самим порушити герметичність захисної конструкції. Коротше кажучи, не відтягуй цей момент.
  5. Розкривають гострими предметами. Кількість розумників, розкриваючи упаковку чим-небуть гостреньким, не те що велика, проте це 10% опитаних.
  6. Одягають навиворіт. Від 4% до 30% стверджують, що іноді починають надягати презерватив не тією стороною, потім вивертають його «як треба» і все одно одягають. Проблема в тому, що після таких маніпуляцій на зовнішній стороні може залишитися предеякулят, що містить сперматозоїди. Ти знаєш, що це означає…
  7. Не користуються змазкою. До скорострілів це не відноситься, а ось ті, хто звик насолоджуватися довше, повинні знати: «рідної» змазки презервативу не вистачає надовго, а без неї він частіше рветься. До того ж, без змазки дами частіше відчувають дискомфорт. Отже потрібен додатковий лубрикант, сумісний з латексом. Приблизно 18% опитаних заявили, що для них це новина.
  8. Використовують повторно. Та-Даамм! Ощадливих і економних особин чоловічої статі набирається близько 1.8%. Ти уявляєш, як це взагалі?

Берлог Рекомендує