ідеї яскравих спортивних вихідних

Ідеї яскравих спортивних вихідних

Незабаром весна, дні наповняться сонцем, свіжим повітрям та прекрасним настроєм, класна перспектива, правда?

Щоб вихідні вийшли саме такими, Bearlog підготував для тебе пару ідей.

Веселий і галасливий пікнік з друзями.

Такий відпочинок зарядить позитивом і прекрасним настроєм. Тобі знадобиться: пару кілограмів свіжих фруктів чи овочів (залежить від вподобань), 5-6 вірних друзів і декілька ідей для рухливих ігор на свіжому повітрі.

В атмосфері легкого, невимушеного свята, сміху і невеликих пригод, пролетить твій вихідний, а в кінці дня ти зможеш похвалитись легкою засмагою. Завдяки активному відпочинку на свіжому повітрі згорає шалена кількість калорій, а  ввечері,  коли прийде час сну, поринеш у світ Морфея, немов немовля, заснувши солодким здоровим сном.

Malga-Bocche

Велосипедна поїздка.

Заздалегіть придуманий цікавий і водночас загадковий шлях – ще один варіант активних розваг. Хорошим варіантом буде маршрут по місцях із справжньою легендою. Щоб не занадто сильно втомитися, не забувай робити привали для легких перекусів – так ти завжди збережеш достатній рівень енергії і будеш гідно почувати себе першопрохідником на велосипеді. Зроби запас води – щоб запобігти зневодненню організму.

889

День для себе.

Чудовий спосіб відпочити від повсякденної суєти, присвятивши собі один день. Влаштуй для себе ситний і корисний сніданок, чудовим вибором буде поєднання домашнього сиру, фруктів та апельсинового фрешу. Через годинку- дві, вирушай на тренування в спортзал. Цього дня ти повинен відчути себе на висоті, ніби у тебе за спиною виросли крила.

Берлог Рекомендує