як підібрати чоловічий костюм

Суть в деталях

Помилкою було б думати, що чоловікам легше, ніж жінкам виглядати стильно у вибраному образі

Набір предметів одягу, який носять мужчини доволі обмежений. Стиль у чоловічій моді задають деталі, і саме вони, а не вартість костюма, можуть створити ідеальний образ .

Дуже важливо правильно підібрати розмір одягу. Навіть найдорожчий чи найстильніший костюм не буде мати вигляду, коли він лежить мішкувато або є затісним. Костюм має ідеально лежати по фігурі. Цього добитися досить не складно. Щоб не помилитися у розмірі, почніть приміряти з більших розмірів, плавно рухаючись розмірним рядом в низ. Якщо куртка чи піджак будуть затісні, поверніться до попереднього розміру. Таким чином ви ніколи не помилитесь. Придбавши новий костюм, його потрібно «посадити» на себе. У залежності від типу та особливостей фігури, можливо перешити ґудзики, звузити рукави чи підігнути штани. Краще, якщо це зробить спеціаліст. Особливо коли ваш стиль класичний, а мова йде про діловий костюм.

Існують деякі правила, яких повинні дотримуватися чоловіки будь-якого віку, якщо вони хочуть одягатися стильно. Не слід носити дешевих вузьких галстуків або галстуків з яскравими принтами. Цей аксесуар повинен бути з якісного шовку, добре зав’язуватися і тримати вузол. Кінець стильно зав’язаного галстука не повинен висіти нижче пояса.

Під діловий костюм варто придбати статусний годинник – це обов’язковий атрибут ділового чоловічого стилю. Для різних стилів використовуйте різні ремні. До ділового костюма підійде шкіряний ремінь шириною 3,5-4 см з простою пряжкою. Широкий ремінь з масивною металевою пряжкою добре носити під джинси. Пам’ятайте, гаманець (якщо ви носите його у кишені піджака або штанів) не повинен бути об’ємним і помітним під одягом.

До джинсів не слід вдягати кросівки на товстій підошві (вони призначені для бігу). Підберіть під них стильне взуття або класичні відпочинкові кросівки.

Ще одна важлива деталь – колір шкарпеток. Шкарпетки підбирають до кольору костюму, а не до кольору взуття. У випадку, коли ви оділи світлий костюм, шкарпетки повинні бути темніші на тон від костюма, але світліші на пів тону від взуття. Темно коричневий колір взуття буде виглядати стильніше від чорного і добре підходитиме як до сірого, так і до синього костюмів.

Берлог Рекомендує