речі які роблять нас стрункішими

15 речей, що роблять вас стрункішою

Швидше за все, дещо з цього списку є присутнім у вашому гардеробі, і ви навіть не підозрюєте, наскільки це цінні екземпляри. А інші предмети доведеться купити

У цьому списку 15 предметів одягу та аксесуарів, котрі змусять вас виглядати стрункішою .

1 . Виріз «човник »

Такий виріз візуально розширює плечі. І це врівноважує ширину стегон, що робить фігуру більш пропорційною. Зимовий варіант – вибрати сукню або светр, що імітує виріз “човник” контрастною світлою кокеткою .

2 . Вертикальні смуги

Цей прийом відомий всім жінкам. Але не буде зайвим про нього нагадати . Вертикальна смужка змушує погляд рухатися зверху вниз, а не зліва направо . Це створює ілюзію більш витягнутого компактного силуету.

3 . Сукня з запахом

Діагональна або вертикальна лінія кромки візуально згладжує животик, витягує пропорції.

4 . Туфлі nude

Приклад Кейт Міддлтон надихнув чимало жінок. Це наочний приклад того, як можна витягнути силует за рахунок тільки однієї, правильно підібраноЇ пари туфель.

5 . Ремінь

Пояс допоможе підкреслити талію, змусить будь-який одяг добре сидіти по фігурі і облягати. При цьому, перевагу слід надавати широкому поясу. Темний широкий ремінь створить талію навіть там, де її немає.

6 . Плаття з бічними темними вставками

Більш темні деталі крою з боків приховають об’єм в цих місцях, створять зорову ілюзію силуету «пісочного годинника». Темні вставки можуть бути кольору принтів чи фактурних деталей.

7 . Максі в локальному кольорі

Такі речі, як однотонна сукня до підлоги або комбінезон локального кольору, створюють безперервну вертикаль, і це робить силует тоншим і вищим. Деталі, що переривають вертикаль, навпаки, вкорочують силует.

8 . Об’ємні рукави

Як і виріз «човник », об’єм у верхній частині рукава додає об’єм в плечах, і це створює правильний баланс з об’ємом стегон, а також візуально зменшує талію.

9 . Гостроносі туфлі і каблук

Гострі носи туфель видовжують ноги, як і тонкі шпильки. А ось квадратні і масивні підбори роблять ноги візуально коротшими .

10 . Довгі намиста

Довгі намиста, як і довгі вертикальні вирізи, витягають пропорції по вертикалі, роблячи силует стрункішим .

11 . Розширені донизу штани

Штани кльош – вдалий вибір для будь-якої фігури. А на повних жінках вони виглядають найбільш виграшно; об’єм, що розширюється донизу, балансує стегна. І, до речі, кльош в тренді.

12 . Правильні тканини

Такі тканини як джинс, бавовна, щільний шовк – не додають об’єму одягу. Обирайте також важкі тканини, які добре спадають і додають вертикальних ліній. А от тканини, які «настовбурчуються», як кажуть «стоять колом » – не підходять для ілюзії стрункого силуету (наприклад , оксамит, шкіра, букле ) .

13 . V -подібний виріз

Довгий трикутник, перевернутий гострою вершиною донизу, робить верхню частину тіла більш тонкою, а також відволікає від животика і повних стегон.

14 . Сумка середнього розміру

Маленька сумка або клатч зорово роблять силует більшим і масивнішим. Велика і громіздка сумка, звичайно, може скласти конкуренцію вашим формам і дозволить виглядати меншою, але найчастіше це порівняння спрацьовує не на вашу користь, тому що в цілому така сумка виглядає недбало і аморфно. Ідеальні пропорції тіла створює сумка середнього розміру з цікавою текстурою або незвичайною конструкцією .

15 . Взуття в тон брюк

Взуття того ж кольору, що й брюки, створює безперервну вертикальну лінію, що значно подовжує силует. Найкраще цей прийом працює з чорним кольором.

Берлог Рекомендує