речі які варто залишити вдома

10 речей, які можна залишити вдома

Намагайтеся економити місце у валізі, ви ж не хочете тягати за собою важкий багаж?

Вам дійсно потрібна нова сукня на кожен день вашого відпочинку? Краще за все спробувати зібрати всі речі в ручний багаж, при цьому заощадивши на його зберіганні.

Які речі можна залишити вдома ?

1 . Засоби для щоденного догляду за тілом

Берете величезні пляшки шампуню і кондиціонера? Якщо вам дійсно необхідний шампунь, кондиціонер, засоби для умивання і засмаги – просто перелийте невелику кількість у спеціальні невеликі контейнери. І пам’ятайте – де б ви не були: в Іспанії, Греції чи Болгаріі – там теж можна купити все необхідне, і не обов’язково за дорожчими цінами!

2 . Книги

Йдеться не про книгу «Війна і мир», навіть легка м’яка обкладинка буде обтяжувати вашу сумку і займати цінний простір . Найкраща порада тут: завантажте книгу на ваш електронний device, без якого ви все одно нікуди не поїдете)

3 . Одяг

Звичайно, ви повинні взяти хоча б якийсь одяг, але будьте більш розважливими . Обов’язково приміряйте все, що ви упаковуєте – цілком можливо, що ви зійшли з розуму, купивши зовсім не підходящі вам речі. Краще візьміть перевірений одяг – все одно на курорті цю річ на вас побачать вперше.

4 . Улюблена їжа

Іноді важко розлучатися зі звичним розпорядком, особливо це стосується їжі. Але ви ж у відпустці! Пориньте в нову, незнайому культуру. Забудьте про домашні зручності. Так що випихаємо з валізи улюблені пластівці або карпатський збір трав’яного чаю)

5 . Утюжок для волосся

Кожна жінка знає, що утюжок для волосся є таким ж необхідним, як повітря) Але не в цьому випадку! Дами, залиште їх вдома! Змиріться з ліжково – пляжною зачіскою. Майстерно розпатлана грива – це дуже модно. На відпочинку краще виглядати так, немов ви вийшли з піни морської, а не з салону краси.

6 . Коштовності

Навіть якщо у вашому номері є сейф і цілодобова охорона, залишається багато інших можливостей втратити дорогі речі. Пильність на тінистих вуличках в центрі Мадриду не означає, що ви не втратите свій Rolex в літаку. Залиште дорогі дрібнички вдома, в рідній для них шкатулочці)

7 . Рушники

Більшість готелів надають рушники, так що можете залишити свої власні удома. Якщо ви подорожуєте з мінімумом речей, візьміть крихітний рушничок з мікрофібри, що відмінно вбирає вологу і на диво швидко висихає. Реальна дилема – це пляжні рушники: не можна ж брати пухнасті білі рушники з готелю і вивалювати їх в піску.

8 . Путівники

Яким би незамінним вам не здавався путівник, просто залиште його на журнальному столику і скачайте електронний варіант на свій device. Або зробіть копії необхідних вам розділів і викидайте вже непотрібні сторінки, полегшуючи ношу.

9 . Посуд

Негайно витягніть улюблену кружку з валізи. Якщо ви будете жити в готелі і їдете по путівках, де включене харчування, то вам не потрібно буде турбуватись про посуд.

10 . Пляжна парасолька

Не варто брати з собою габаритну парасольку, адже, найімовірніше, вона створюватиме вам лише зайві клопоти. І вам наврядче буде до снаги носити її туди-сюди по декілька разів на день.

Берлог Рекомендує