чому зраджують чоловіки

Чому чоловіки зраджують

Чоловіки які не зраджують живуть довше

Це питання, напевно, задавала собі практично кожна жінка. Проте однозначної відповіді на нього немає, оскільки причин для зради може бути безліч. Причому фахівці, що займаються даною проблемою, стверджують, що найчастіше причина зради чоловіка ховається в поведінці жінки.

Однією з найпоширеніших причин зради представників сильної статі є втрата ними інтересу до жінки, що знаходиться поряд. Варіантів існує декілька. Перший – тривале спільне проживання; після багатьох років проведених разом може з’явитися звичка, і постійна подруга або дружина вже не викликає палких почуттів, які були на початку. Другий – зневага жінки до своєї зовнішності. Іноді буває так, що, стаючи законною дружиною, жінка перестає стежити за собою і не прагне привернути увагу своєї половинки. Як результат – втрата інтересу з боку чоловіка, який відправляється на сторону шукати розради .

Ще одна причина чоловічої зради – зрада жінки. Чоловіки дуже важко і болісно переживають невірність, можуть навіть пробачити і зберегти відносини, але, як правило, після встановленого факту вони й самі починають зраджувати, і з цього часу у них постійно є хтось на стороні.

Також багато чоловіків зраджують для того, щоб самоствердитися. Це трапляється, якщо в одній зі сфер життя відбуваються невдачі. Найчастіше чоловіки важко переживають скрутні часи у бізнесі і нестачу грошей. Компенсують це численними перемогами над жінками, в цьому випадку вони вибирають коханок тихих, слабких і прагнуть проявити себе героями.

Берлог Рекомендує